Unna dig med kött och godis

Om du gillar att unna dig med att äta kött är du långt ifrån ensam. Kött är så gott att alltifrån pizza och hamburgare till godis innehåller det. Dock kanske du tvekar till att konsumera kött på grund av hur konsumtionen av kött sägs påverka hälsan och miljön. I så fall bör du tänka om. Faktum är att köttindustrin har flera fördelar när det gäller hållbarhet och miljöpåverkan.

Några av dessa fördelar är följande:

  • Kräver mindre vatten – En av de främsta fördelarna med köttindustrin är att det krävs betydligt mindre vatten för att producera ett kilo kött än många andra konsumentprodukter. Till exempel kräver produktionen av en t-shirt drygt 700 liter vatten medan ett halvt kilo kött kräver hälften så mycket.
  • Använder allt mer miljövänliga metoder – Köttindustrin har utvecklats mycket de senaste decennierna och lett till stora framsteg inom produktionsmetoderna. Moderna köttproducenter producerar betydligt mer kött med färre djur, mindre mark och mindre mängd foder jämfört med för några decennier sedan.
  • Minskar utsläppen av dikväveoxid – En fördel med många djur som betar är att det minskar utsläppen av dikväveoxid som är en skadligare växthusgas än koldioxid.

Ovanstående fördelar är inte avgränsat till rent kött eftersom kött även finns i godis i form av gelatin. Det betyder att du har den perfekta ursäkten för att konsumera mer godis! Godis är utan tvekan gott att äta och passar alltid utmärkt vid fester och högtider.

Köp godis på Partykungen

Det går nästan inte nämna godis och sötsaker utan att automatiskt tänka på Partykungen. På Partykungen hittar du faktiskt allt möjligt, som till exempel:

  • Retrogodis.
  • Amerikanskt godis.
  • Godis i storpack.
  • Godisremmar.
  • Halloweengodis.
  • Julgodis.
  • Klubbor.

Varför inte köpa retrogodis, eller så kallat nostalgigodis, som var populärt när du var liten? Du kan köpa klassikern Skipper’s Pipes Lakritspipor och njuta av dessa i veckor genom att köpa ett 125-pack för endast 399 kronor.

Njut av hälsofördelarna med att äta godis

Även om det kan vara svårt att tro finns det fantastiska hälsofördelar med att äta godis om det görs ansvarsfullt. Först och främst får du en snabb energikick som kan hjälpa dig genom utmanande situationer som vid träning. Denna energikick kan vara precis vad du behöver för att fokusera bättre och minska stundens stress. Det ger dig också extra energi på kvällen när du börjar bli trött men kanske behöver slutföra ett arbete. Studier visar att bara själva handlingen att tugga på något sött förbättrar ditt humör, ökar din koncentrationsförmåga, ökar kroppens serotoninnivåer och kan till och med blockera vissa smärtor. Som du märker finns det många starka skäl till att äta godis med gott samvete, så se till att lägga en beställning på godis hos Partykungen redan idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *